RAW rajčatová polévka

19. března 2016 v 20:13 |  recepty

Rychlý recept na zdravou vitamínovou polévku, který vám nezabere více než 15 minut.

Na jednu porci potřebujeme

- 5 zralých rajčat
- malý stroužek česneku
- bylinky dle chuti, výborná je čerstvá bazalka nebo oregano
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce citrónové šťávy
- himálajská sůl
- RAW smetana ( pokud netrváte na RAW úpravě, může být klasická zakysaná)

Rajčata rozmixujeme společně s ostatními ingrediencemi, ozdobíme snítkou bazalky, lžičkou smetany a podáváme. Můžeme konzumovat studenou verzi, případně šetrně přihřát na 40 ° C, pokud chceme, aby polévka byla RAW.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama